سفارش تبلیغ
صبا ویژن
Live Traffic Feed

 

آیه‌الکرسی :
در روایات آمده که آیه‌الکرسی عظیم‌ترین آیه در کتاب خداست. مردی عرض کرد: یا رسول‌الله! کدام آیه در کتاب خدا عظیم‌تر است فرمود: آیه‌الکرسی. نامیدن این آیه به آیه‌الکرسی از همان صدر اسلام مشهور بوده، حتی در زمان حیات رسول خدا صلی‌الله و حتی در زبان خود آن جناب به این نام بیان می‌شد.
«اللَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ ما بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا یُحِیطُونَ بِشَیْ‏ءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا یَؤُدُهُ حِفْظُهُما وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقی لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَی النُّورِ وَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فِیها خالِدُونَ » (بقره / 255تا257)
هیچ معبودی نیست جز خداوند یگانه زنده، که قائم به ذات خویش است ، و موجودات دیگر، قائم به او هستند، هیچگاه خواب سبک و سنگینی او را فرا نمی‌گیرد.او لحظه‌ای از تدبیر جهان هستی، غافل نمی‌ماند.آنچه درآسمانها وآنچه درزمین است، ازآن اوست کیست که در نزد او، جز به فرمان او شفاعت کند؟ (بنابراین، شفاعت کنندگان، برای انها که شایسته شفاعتند، ازمالکیت مطلقه او نمی‌کاهد) .آنچه را در پیش روی آنها (بندگان) و پشت سرشان می‌داند، (و گذشته و آینده، در پیشگاه علم او، یکسال است.) و کسی از علم او آگاه نمی‌گردد، جز به مقداری که او بخواهد. (اوست که به همه چیز آگاه است، و علم و دانش محدود دیگران، پرتوی از علم بی‌پایان و نامحدود اوست.) تخت (حکومت) او، آسمانها وزمین را در بر گرفته است، و نگاهداری آن دو (آسمان و زمین) او را خسته نمی‌کند. بلندی مقام و عظمت، مخصوص اوست. (255)
در قبول دین، اکراهی نیست. (زیرا) راه درست از راه انحرافی، روشن شده است.بنابراین، کسی که به طاغوت (بت و شیطان، و هر موجود طغیانگر) کافر شود و به خدا ایمان آورد، به دستگیر محکمی چنگ زده است، که گسستن برای آن نیست.و خداوند، شنوا و داناست. (256)
خداوند، ولی و سرپرست کسانی است که ایمان آوره‌اند، آنها را از ظلمتها، به سوی نور بیرون می‌برد. (اما) کسانی که کافرشدند، اولیای آنها طاغوتها هستند، که آنها را از نور، به سوی ظلمتها بیرون می‌برند، آنها اهل آتشند و همیشه در آن خواهند ماند. (257)

منبع: http://qorankarem.persianblog.ir/


[ جمعه 91/5/6 ] [ 7:27 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

تصاویر متحرک ماه رمضان گروه گل یاس yasgroup. ir 20 تصاویر متحرک ماه رمضان   سری اول

تصاویر متحرک ماه رمضان گروه گل یاس yasgroup. ir 18 تصاویر متحرک ماه رمضان   سری اول


[ جمعه 91/5/6 ] [ 7:24 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

 


[ جمعه 91/5/6 ] [ 1:43 صبح ] [ محمد مهدی فغانی ]


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 6:54 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

تأثیرات روزه داری

تأثیرات مثبت روزه برسلامت بدن:

توصیه پزشکان به روزه داران
پزشکان و متخصصان معتقدند فواید روزه بر سلامت بدنی بهتر حاصل می شود که روزه دار امساک روز را با زیاده *روی در فاصله زمانی افطار تا سحر تلافی نکند، چرا که پر خوری خود موجب زیانهای چشمگیری برای دستگاه گوارش می شود.
تنها تفاوت میان رمضان با سایر برنامه های غذایی مسئله زمان بدنی است ما در ماه رمضان با مصرف یک صبحانه زودهنگام، از خوردن وعده ناهار صرف نظر کرده و هنگام غروب افطار می کنیم.
براساس آنچه برخی محققان اعلام می کنند، پرهیز از نوشیدن آب در طول این ماه نه تنها مسئله منفی نیست بلکه در حقیقت موجب می شود که تمام مایعات بدن متمرکز شود و آب زدایی به آرامی صورت گیرد. بدن ما دارای مکانیسم حفاظت از آب است، تحقیقات علمی نشان داده است که در زندگی گیاهان آب زدایی آرام و حفاظت از آب می تواند بر طول عمر آنها تأثیرگذار باشد.

تأثیرات فیزیولوژی روزه بر بدن
تأثیر فیزیولوژی و کارکرد بدن در زمان روزه داری دربرگیرنده کاهش قند خون، کاهش کلسترول و کاهش فشار سیستولی خون است. سیستول به فرآیند انقباض قلب گفته می *شود. حقیقت امر این است که روزه داری توصیه ایده آل برای درمان دیابتهای خفیف، متوسط، ثابت و غیر انسولینی، چاقی و فشار خون بالا است.
روزه داری وضعیت سلامتی بدن را به خطر نمی اندازد
در سال 1994 در نخستین کنگره " سلامتی و رمضان" که در کازابلانکا برگزار شد، 50 مقاله تحقیقاتی از سراسر دنیا از سوی محققان مسلمان و غیر مسلمانی ارائه شد که تحقیقات جامعی درباره ابعاد پزشکی روزه داری انجام داده بودند. در این مقالات علاوه بر اینکه بهبود شرایط پزشکی بسیاری برای بدن مورد استناد قرار گرفته بود این مسئله مورد تأکید قرار گرفته بود که روزه*داری براساس سنت اسلامی به هیچ وجه وضعیت سلامتی هیچ بیماری را به خطر نیانداخته و شرایط پزشکی وی را تشدید نکرده است. اما از سوی دیگر توصیه شده است که بیمارانی که از بیماریهای شدیدی چون دیابت یا انسداد شرائین اکلیلى قلب، سنگ کلیه رنج می بردند، نباید روزه بگیرند.
کارشناسان بهداشت جسم و فعالیتهای ورزشی اعتقاد دارند که روزه تغییرات متابولیکی در بدن ایجاد می کند که این تغییرات از کربوهیدراتهای اضافی استفاده کرده و اتکا به چربی را به عنوان یک لایه برای تأمین انرژی افزایش می دهند.

تأثیرات روانشناختی روزه داری
برای روزه داری همچنین تأثیرات روانشناختی را نیز برشمرده اند که درمیان فهرستی از این تأثیرات مثبت می توان به آرامش روزه داران، تقویت صبر در آنان، به حداقل رسیدن رویکردهای خصمانه در فرد و کاهش جرم و جنایت اشاره کرد. این تأثیرات مثبت روانشناسی را می توان به ثبات قند خون در زمان روزه داری نیز نسبت داد.
درنهایت این مسئله عادی است که در هفته اول ماه رمضان احساس خستگی می کنیم، این امر نشان می دهد که بدن برای انطباق خود با شرایط جدید به زمان نیاز دارد. پرهیز از فعالیت جسمانی شدید در ماه رمضان از جمله توصیه های صورت گرفته توسط پزشکان است که البته نباید در آن چون هررویکرد دیگری افراط کرد.
افزایش احساس خستگی ممکن است در نتیجه کمبود خواب یا اختلال در الگوهای عادی خواب باشد. رژیم غذایی مناسب و اصلاح وضعیت خواب و زمان بندی کاری می تواند هر تأثیری را بر عملکرد بدن به حداقل رسانده و حتی حذف کند. بنابراین به سادگی می توان استدلال کرد که روزه داری نه تنها به علمکرد بدن و شرایط جسمی صدمه نمی زند بلکه به سلامت جسم کمکهای شایانی خواهد داشت.

منبع: تبیان


[ چهارشنبه 91/5/4 ] [ 11:55 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

روزه و روزه داری رامراحل ورتبه هایی است.
روزه دارانی که فقط رنج تشنگی و گرسنگی می برند.
روزه دارانی که چشم و گوش و اعضاء و جوارح پاکیزه میدارند.
و روزه دارانی که حتی دل را از گرو غیر حضرت دوست می رهانند.
چه بسا زبان از طعام و آب گوارا, ببندیم , اما کام جان به زهر گناه, آلوده کنیم.
وچشم از مطاع ,گذرای دنیا بگیریم و صد اندوه, دل در طمع غیر از او بندیم.
خطر آنکه تلاش ما در راهی به غیر از خواست معبودمان ,جان را خسته کند.
و خواب گران غفلت, بر ما سنگینی نماید. غفلتی که در نمای آن رضایت خدای مهربان, گم گردد و ما حیران.
و سنگینی جرم و خطا, روحمان را در طی طریق, از راه بدارد.
و این همه
جز به عنایت, تو, ای معبود مهربان من پاک و اصلاح نخواهد شد.
روزه و تلاشم را آنگونه که می پسندی یاری کن.
مرا از خواب غفلت بیدار کن.
با چشم پوشی از جرم و خطایم,مرا سبک بال بگردان.
آمین


[ سه شنبه 91/5/3 ] [ 12:9 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]


[ سه شنبه 91/5/3 ] [ 12:7 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

بسم الله الرحمن الرحیم

به نام خداوند بخشاینده مهربان

 اِلهی لا تُؤَدِّبْنی بِعُقوُبَتِکَ وَلا تَمْکُرْ بی فی

خدایا مرا به مجازات و عقوبتت ادب مکن و مکر مکن به من

حیلَتِکَ مِنْ اَینَ لِی الْخَیرُ یا رَبِّ وَلا یوُجَدُ اِلاّ مِنْ عِنْدِکَ وَمِنْ اَینَ

با حیله‌ات. از کجا خیری به دست آورم ای پروردگار من با اینکه خیری یافت نشود جز در پیش تو و از کجا

لِی النَّجاه وَلا تُسْتَطاعُ اِلاّ بِکَ

نجاتی برایم باشد با اینکه نجاتی نتوان یافت جز به کمک تو.


[ سه شنبه 91/5/3 ] [ 1:23 صبح ] [ محمد مهدی فغانی ]


[ یکشنبه 91/5/1 ] [ 11:37 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]


[ یکشنبه 91/5/1 ] [ 11:33 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]
<   <<   6   7   8   9      >
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره استاد فغانی

مدیر وبلاگ : علی فغانی[467]
نویسندگان وبلاگ :
محمد مهدی فغانی[208]
محمدرضا محمدی[167]
رضا اشرفی[66]
مهدی احمدی[71]

علی فغانی هستم بچه خاک پاک ایران اسلامی عشق آباد طبس از توابع استان یزد . به ورزشهای رزمی علاقه دارم مربی ممتاز ملی ( کیو کوشین وآشی هارا کاراته) ودان 6 آشی هارا ، دان 5 کیوکو شین کاراته هستم. دنیا را دار مبارزه می دانم مبارزه با .... به عرض زندگی فکر می کنم نه به طول آن. عشق به همسر وفرزندانم دارم دین قرآن کریم ،ولایت ووطنم را با تمام وجودم دوست دارم .
آمار بازدید

 

بازدید امروز: 64
بازدید دیروز: 38
کل بازدیدها: 1475830
ابزار جستجو



در این وبلاگ
در کل اینترنت
تقدیم به روح پاک استاد