1ـ از راه صدور فیلمهای سینمائی و تلویزیونی و ویدئوئی که بر اساس فرهنگ بیبند و بار غربی و برداشتن مرز مَحرم و نامحرم و عدم رعایت نکات اخلاقی و زمینه تحریک جنسی درست میشوند، با نامهای فریبنده. تا کمکم حریم مقدس محرم و نامحرم کمرنگ شود و جوانان دختر و پسر به بلوغ زودرس و تحریک جنسی دچار گردند و پردههای حیا و شرم، پاره گردند و زمینه فساد خود بخود فراهم شود.
2ـ ابداع و رواج و صدور مدهای لباس و پوشاک بخصوص لباسهای زنانه که بتدریج عفاف و شرم را از دختران و زنان سلب مینماید و عرضه نو آوریها و ایجاد جاذبههای تبلیغاتی رادیوئی و تلویزیونی و مطبوعاتی با استفاده از متخصصین طراح آگهیهای تبلیغاتی. و
هم اکنون آثار احیاء و زنده شدن این شیوه شوم در جامعه انقلابی ایران به چشم میخورد و با گردشی دقیق و واقع بینانه و محققانه در شمال تهران و شهرهای بزرگ میبینیم فرهنگ نیمه عریانی و مبتذل لباس بخصوص زنانه و دخترانه تجدید حیات نموده و جوانه زده و بسیاری از خانوادهها هم مقدمش را گرامی داشتهاند و فروشگاههای سودجوی پوشاک هم با ایجاد جاذبههای فریبنده آنها را عرضه میکنند تا دیده ببیند و دل یاد کند و خنجری هم که بر دیده زنند تا دل آزاد گردد وجود ندارد.
3ـ ورود بسیاری از مجلات و روزنامهها و کتب خارجی میتواند عامل رواج فرهنگ مبتذل غربی در جوامع غیرغربی باشد و فرهنگ مادی و فاسد و بیبهره از فضیلت و معنویت غرب را از لابلای صفحات و سطورشان به ملت مورد هجوم بخورانند.
4ـ گروهی از اساتید فرنگ رفته که تحصیلات عالیه و طولانی در غرب داشتهاند چون خاشاکی در برابر فرهنگ غرب تسلیم شده و اصالت خود را از یاد بردهاند با در اختیار داشتن سنگر کلاسها و برتری علمی نسبت به دانشجو و دیگر مردم مؤثرترین عامل نفوذ فرهنگ مهاجم بشمار میروند و استکبار جهانی از راه پرورش گروهی از دانشجویان خارجی مقیم غرب قدرت تهاجم فرهنگی خود را افزایش میدهد.
5ـ تهیه و صدور عکسهای مبتذل و سکسی که برای نسل جوان جاذبه دارد حتی چاپ عکسهای بیشرمانه بر بدنه لیوانها و پارچها و ظروف کریستال و کاغذهای شکلات و آدامس و ... برای فراهم کردن زمینه تحریک جنسی و دریدن پرده شرم و حیا سوق دادن خانوادهها بخصوص نسل جوان بسوی فساد و بیبندوباری.
6ـ سیستم باز در مبادلات مسافر که امروزه به صورت یک اصل قابل قبول بینالمللی در آمده عامل مهمی در خدمت تهاجم فرهنگی غرب بشمار میرود و متأسفانه ضرر این پدیده دو طرفه است.
زندگی پر از زرق و برق و جاذبههای مادی و بدور از تقییدات اخلاقی همراه با امکانات زندگی و نظم و انضباط ظاهری در امور جاری غرب برای هر بینندهای فریبنده و جذب کننده خواهد بود و غالب مسافرین دیار غرب حتی دینداران با فرهنگ هم نسبت به یک و یا چند جنبه از زندگی غربی شیفته میشوند و با زمینه پذیرش فرهنگ غرب و یا لااقل عدم برخورد خصمانه وارد کشور و خانه و کاشانه خویش میگردند و رفتار و اخلاق بسیاری از آنها یا رنگ غربی به خود میگیرد و یا مداح و مُبلغ میشوند و یا در درجه نازلی افسوس میخورد که چرا نظام اجتماعی و اداری و معاملاتی ما مسلمانها چنین انضباطی ندارد؟
روزی به عیادت یکی از فضلاء متعهد که برای معالجه به اروپا رفته بود رفتم یکی از آقایان از وضع بهداشت و دارو و درمان آنجا پرسید جناب ایشان شرح مبسوطی از تعهد پزشکان و پرسنل بیمارستان و نظام دارو و درمان اروپا بیان فرمودند که برای همه حضار جالب و قابل تحسین بود و در مقایسه با وضع بیمارستانها و درمان خودمان تأسف را بهمراه داشت درست است که فساد اخلاقی آنها از نظام اداری و پزشکی و تولیداتشان باید تفکیک شود اما این تفکیک صددرصد برای همه کس ممکن نیست. و ناخودآگاه درجه خصومت با فرهنگ مبتذل آنها را پائین میآورد.
از طرف دیگر مسافرین اروپائی و غربی که به ایران میآیند، با خود سوغات فرنگ و فرهنگ فرنگ دارند و بر این گرفتاری اضافه فرمایید پدیده شوم توریسم و باصطلاح فریبنده آن جهانگردی که مسافرین غربی که وارد ایران میشوند و مسافرین ایرانی که در گروه جهانگرد به اروپا میروند از چه قماشی هستند و هر دو دسته چه فرهنگی را وارد ایران مینمایند. در ساعاتی که هواپیماهای اروپا در فرودگاه مهرآباد به زمین مینشینند و یا به اروپا پرواز میکنند ساعاتی در سالن عمومی فرودگاه بسر برید و با چشم خریدار نگاه کنید تا ببینید با وجود محدودیتهایی که در فرودگاه از لحاظ رفتار و حجاب وجود دارد چگونه برخوردها و معانقههای دو جنس مذکر و مؤنث و ... ظهور دارد امید است پدیده شوم جهانگردی جامه عملی نپوشد و ایران اسلامی برای جذب توریست و درآمد ارزی، سرمایههای معنوی و آرمانهای اسلامی را از دست ندهد و به رخ کشیدن آثار باستانی ایران به قیمت از کف رفتن فرهنگ باستانی ما نشود و به همان ضررهای فرهنگی مسافرتهای معمولی اکتفا کنیم و از شرّ برنامه جهانگردی در امان بمانیم.
منبع سایت راسخون :پی نوشت ها 1 - مقدمه ابن خلدون