سفارش تبلیغ
صبا ویژن
Live Traffic Feed

 


[ یکشنبه 91/11/29 ] [ 7:32 عصر ] [ مهدی احمدی ]

انحصار خودرو در کشور که با حمایت همه جانبه دولت و خودرو سازان همراه است، چندین دهه است که مصرف کننده ایرانی زا از رسیدن به آنچه شایسته‌اش است باز داشته. انحصاری که باعث شده است مصرف کننده ایرانی مجبور به سوار شدن بر خودروهایی باشد که عملاً استاندارد و کیفیت آن‌ها زیر سوال است و سالیانه موجب ضرر و زیان جانی و مالی می‌شود.

به گزارش تابناک، مصوبه اخیر دولت برای واگذاری قیمت گذاری خودرو بر اساس نرخ ارز مبادلاتی، این امکان را به خودرو سازان کشور داده است که ضمن حفظ انحصار در حوزه خودروی کشور، قیمت‌های بازار آزاد را به عنوان بهای رسمی خودرو تصویب کنند و بار دیگر مصرف کننده ایرانی در این میان تاوان انحصار را پس می‌دهد.

این مصوبه منجر به آن شد که کارشناسان و نمایندگان مجلس به شدت در برابر تصمیم دولت موضع بگیرند. مصوبه‌ای که تنها اشاره کرده بود که تعرفه واردات خودرو طی 5 سال و هر سال به اندازه 5 درصد کاهش یابد. این یعنی مصرف کننده ایرانی هیچ گاه رویای آزادی واردات خودرو را نخواهد دید.

امروز علی پور مختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با اعتراض شدید به انحصار خودرو در کشور گفته واگذاری مجوز قیمت‌گذاری خودرو به خودروسازان را تصمیمی اشتباه است و تاکید کرده برای مهار خودسری‌های مدیران خودروساز باید واردات خودرو افزایش یابد.

وی گفته: خودروسازان قیمت محصولاتشان را همواره با قیمت خودروهای وارداتی که به دلیل وضع تعرفه، با قیمت‌های بالا وارد کشور می‌شود مقایسه کرده و با افزایش قیمت سود خوبی را به جیب زده‌اند.

وی اشاره کرده که: مدیران صنایع خودروسازی به لطف سد نظام تعرفه گذاری خودرو در برابر واردات خودروهای خارجی به جای بهبود فرآیندها و کیفیت تولیدات تنها و تنها افزایش قیمت تولیداتشان را محور لابی‌ها و رایزنی‌هایشان با مسوولان اجرایی قرار داده و در نهایت موفق شدند ساز و کار قیمت‌گذاری خودرو را دور زده و سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان را مسلوب‌الیه کنند.

وی همچنین گفته: گویی در فرهنگ مدیران صنایع خودرویی کشور مفهومی تحت عنوان «افزایش کیفیت خودروهای داخلی» وجود ندارد. خودروسازان در هر مقطع زمانی سودهای کلانی را به جیب زده‌اند. باید فکری اساسی برای تصمیمات نامعقول و از سر سوءاستفاده مدیران خودرویی کرد برای این کار باید مجوز واردات خودروهای خارجی در کلاس خودروهای پر تیراژ داخلی صادر شود چرا که کیفیت خودروهای خارجی بسیار بالاست و مردم نباید بیش از این جور متولیان صنعت خودروسازی کشور را تحمل کنند به بیان دیگر باید به جفای خودروسازان پایان داد.

واقعیت آن است که همان‌گونه که پور مختار اشاره کرده، اکنون مصرف کننده ایرانی تاوان لابی خودروسازان با دولت را برای نگه داشتن انحصار خودرو در کشور پرداخت می‌کند. چندی پیش، در گزارشی اشاره کردیم که اگر واردات خودرو در کشور با ارز مبادلاتی آزاد بود با رقم 40 میلیون تومان مصرف کننده ایرانی چه قدرت انتخابی میان خودروهای روز دنیا داشت.

در اینجا قصد داریم نشان دهیم که در صورت آزادی واردات خودرو، با همین رقم و کمتر از آن می‌توانستید سوار چه خودروهای کارکرده‌ای شوید. کافی است نگاهی به فهرست زیر بیندازید:

خودرو

بدون شک تا زمانی که خودرو سازان از حاشیه امن انحصار و تعرفه بالای واردات خودرو برخوردارند، مصرف کننده ایرانی همچنان باید حسرت و آرزوی سوار شدن بر یک چنین خودروهایی را در دل داشته باشد. بی شک اکنون وقت آن رسیده است که دولت که طی سال‌های اخیر حمایت‌های بی دریغ خود را نثار خودرو سازان و لابی آن‌ها کرده است، کمی به حمایت از جان و مال مصرف کننده نیز بیندیشد و آزادی واردات خودرو با تعرفه پایین را در دستور کار خود قرار دهد.
منبع تابناک

 


[ جمعه 91/11/27 ] [ 8:34 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

پناهیان

 

هفته گذشته حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان با حضور در اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور که در مشهد مقدس در حال برگزاری است، به مباحث انتخاباتی پرداخت و نسبت به برخی مسائل اخیر چون انتخابات آزاد، بداخلاقی‌های سیاسی و جریان‌های انحرافی سخن گفت.

به گزارش رجانیوز، مشروح این سخنرانی به شرح ذیل است:

پناهیان در ابتدای صحبت‌های خود با بیان اینکه ما در معرض دو مسئله مهم و تا حدی پیچیده قرار گرفته‌ایم، گفت: باید فکر کنیم و این دو مسئله مهم را حل کنیم و به خوبی از آن عبور کنیم و آسیب‌هایشان را کم کنیم و اساسا راه حلی برای زندگی انسان‌ها برای عبور از این دو مسئل? مهم بدست آوریم. یقینا عبور از این دو مسئله مهم در تعجیل فرج حضرت و مقدمه سازی برای ظهور حضرت بسیار موثر خواهد بود.

وی درباره این دو مسئله مهم گفت: یکی از این دو مسئله برمی‌گردد به شرایط زمانی ما که یکی از معضلات مهم جامعه بشری است و مسئله صرفا داخلی نیست؛ یک پدید? عام البلواست که شاید حدود صد سال است بشر در این گرفتاری متوقف شده و جلوی رشدش گرفته شده است. مسئل? دوم برمی‌گردد به رشد معنوی جامعه ما که این رشد در صدر اسلام هم با چنین معضلی مواجه شد و تا حد زیادی متوقف شد. در برخورد با این معضل باید بتوانیم راه حلی اساسی پیدا کنیم. بستر شناسایی این دو معضل را بنده عرض کردم، برای دومی تاریخ اسلام بود، که باید ببینیم صدر اسلام واقعا با چه معضلاتی مواجه بودند؟ مشکلی که صدر اسلام با آن مواجه شد و نتوانست از آن عبور کند چه بود؟

پناهیان ادامه داد: مسئله اول را هم باید به ویژگی جامعه جهانی امروز نگاه کنیم که ببینیم با چه معضلی مواجه است و چقدر توانسته است که از این معضل عبور کند و ما چگونه باید برای این معضل راه حل پیدا کنیم. معضلی که امروز در جامعه جهانی با آن مواجه هستیم و باید راه عبوری برای آن ایجاد کنیم، آن راه عبور اینست که: بعد از اینکه جهان از دوران دیکتاتوری مسلط و مستقیم عبور کرد به دوران دموکراسی فرو افتاد. چرا می‌گوییم فرو افتاد؟ زیرا با مشکلات و معضلات فراوان‌تری روبرو شد اگر چه یک قدم پیش گذاشته شده بود اما چند قدم پس رفت.

وی با بیان اینکه اگر جامعه اروپایی هنوز دچار دیکتاتوری بود شاید بهتر می‌توانست از دیکتاتوری عبور کند و مشکلات یک محیط دیکتاتوری را برطرف کند، گفت: جامعه اروپایی دچار معضلات جامعه دموکراتیکش شد و این معضلات به سادگی قابل عبور نیستند.

پناهیان عمده‌ترین مشکلی که جامعه امروز بر اثر برخورداری از دموکراسی با آن مواجه شده است را مشکل نفوذ اعلام کرد و ادامه داد: مشکل فریب‌هایی است که در دل آزادی وجود دارد که موجب شده در مهد آزادی، بیان فریادها به جایی نرسد. مشکل در آستانه حل شدن است، چون بیان آن ساده شده، به این صورت که تمام کشورهای دموکراتیک قبلی تحت نفوذ مسلم صهیونیست‌ها هستند. چرا مردم در جوامع دموکراتیک هر چه رای می‌دهند هر چه احزاب و نهادهای مدنی می‌آیند برحکومت و دولت نظارت داشته باشند، در هیچ کشوری نتیجه‌ای نمی‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: همیشه بازی دموکراسی سه هیچ به نفع صهیونیست‌ها تمام می‌شود. این رای گیری است؟ چگونه است که یک درصد بر نود و نه درصد حکومت می‌کند؟ اما نود و نه درصد وقتی می‌خواهند قیام کنند، علیه یک درصد مثل قیام کردن غلبه بر یک جامعه دیکتاتوری برایشان آسان نیست. این چگونه مشکلی است؟ چگونه جامعه‌ای که با آرای عمومی اداره می‌شود، بر آن صهیونیست‌ها حاکم می‌شود؟ چگونه مردم را فریب می‌دهند؟ چگونه در جامعه‌ای که آزادی بیان ادعا می‌شود، آنقدر آزادی بیان کنترل شده در خدمت دیکتاتوری‌های پنهان جهان دموکراتیک قرار می‌گیرد؟

پناهیان ادامه داد: یکی از جدی‌ترین مسایل جمهوری اسلامی این است که ما باید ببینیم چگونه می‌توانیم از این معضل جهانی عبور کنیم. چگونه ما نباید اجازه بدهیم انتخاباتمان مثل انتخابات فرانسه، آمریکا، انگلستان و آلمان بشود نباید اجازه بدهیم چون نتیجه انتخابات آنجا را دیدیم. چگونه تفکیک قوا باید صورت بگیرد که به سرنوشت شوم تفکیک قوا در کشورهای دمکراتیک جهان امروز مبتلا نشود؟ قوه قضاییه این کشورها حتی تحت سلطه صهیونیست‌ها عمل می‌کنند و به طور واضحی به نفع صهیونیست‌ها تبعیض آموز عمل می‌کنند. اینها دیگر نیازی به توضیح و استدلال ندارند با یک مقدار مطالعه می‌توانید به این واقعیت‌ها برسید. الان سوال این است چگونه یک جامعه دمکراتیک به اینجا می‌رسد؟ بعد ما چه تفاوتی با آنها داریم و چه پیش بینی داریم که می‌خواهیم به واسطه این تفاوت‌ها و پیش بینی‌ها کنترل کنیم تا یک جامعه برخوردار از مراجعه به آرای عمومی به آن نقطه نرسد.

وی افزود: من فکر می‌کنم این باید در مطالبه شما دانشجویان قرار بگیرد. مواظب باشید دمکراسی ما که مردم سالاری دینی است دچار آسیب‌های دموکراسی غربی نشود. این مطالبه اصلی ماست. نماد بسیار کوچک این تفاوت و تمایز این است که به کاندیداهای انتخابات بگوییم که مثل کاندیداهای قبلی تبلیغات نکنند، مثل کاندیدهای قبلی مبارزه انتخاباتی نکنند. نماد بسیار ساده آن این است یعنی یکی از نمونه‌های بسیار ساده آن این است.

پناهیان ادامه داد: من توجه شما را به یکی از جمله‌های دکتر شریعتی جلب می‌کنم؛ سال‌ها پیش کتابی را می‌خواندم که دیدگاه‌های سیاسی دکتر شریعتی را در آن جمع کرده بود. گرچه ممکن است انتقادهایی به دیدگاه‌های دینی دکتر شریعتی داشته باشم، مثلا اینکه دکتر مطهری انتقادهای بیشتری به دین شناسی و دیدگاه‌های دینی ایشان داشتند، ولی نمی‌توان حرف‌های حق کسی را بخاطر حرف‌های باطلش دور ریخت. من نمی‌خواهم بگویم که فرمایش ایشان فرمایش درستی بوده است، می‌خواهم بگویم مسئله‌ای است که آن زمان ایشان به آن توجه داشتند. قبل از آن که تجربه دموکراسی در جامعه ما تحقق پیدا کند ایشان با این موضوع تفتن پیدا کرده بودند. اینقدر این موضوع، موضوع قدیمی و پیش پا افتاده‌ای است که حتی شما تجربه یک جامعه دموکراسی هم نداشته باشید. می‌توانید مشکل را حدس بزنید. ایشان به دموکراسی متعهد اعتقاد داشتند. در دموکراسی متعهد مردم با آرای خودشان رئیس و رهبر خودشان را انتخاب می‌کنند. حالا من نمی‌دانم تعبیر ایشان از رهبری جامعه دموکراسی متعهد چه بوده است. ولی تعبیر دینی و ولایتی نداشت. مردم با آرای خودشان در جامعه دموکراسی متعهد رهبر خود را انتخاب می‌کنند. ولی مردم نباید بتوانند با آرای خودشان رهبر را عزل کنند. مردم او را یک بار انتخاب می‌کنند. به نظر معقول نمی‌آید ایشان توضیح می‌دهند به این دلیل که حالا که مردم رأی می‌دهند می‌توان آنها را فریب داد و دشمنان یک جامعه برخوردار از دموکراسی متعهد کاری می‌کنند که افکار مردم را تحریف کنند.

وی با بیان اینکه در دموکراسی احتمال کنترل و هدایت پشت پرده و نفوذ در لایه‌های مختلف دموکراسی وجود دارد. به حدی که شما در کشورهای غربی می‌بینید هرکس رای می‌دهد و هرجور رای می‌دهد، به صهیونیست‌ها رای می‌دهد، گفت: نفوذ در احزاب، در بدنه کارشناسی، در لایه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر، نفوذ در انواع سطوح جامعه و کنترل یک جامعه چند میلیاردی مسیحی توسط 5 میلیون نفر صهیونیسم. الان چگونه باید در جامعه خودمان کنترل کنیم؟ من از شما می‌پرسم، راه حل چیست که در بدنه کارشناسی نظام، در لایه‌های مختلفی که برای دولت در جامعه ما تعریف شده است، دشمن نفوذ نکند؟ اگر دشمن بلد بود شعارهای ما را توسط عناصر خودش بدهد. و بعد آرام آرام مسیر را کج بکند، آن وقت باید چگونه برخورد بکنیم؟ چگونه باید شناسایی بکنیم؟ ما جامعه آزاد و انتخابات آزاد را در جامعه خودمان چگونه باید از هدایت یافتگی و نفوذ صهیونیسم‌های جهان خوار در امان نگه داریم؟ این مسئله اول است که مسئله بزرگی است. آیا مردم آمریکا دوست داشتند که تحت سلطه صهیونیسم باشند؟ آیا این 99 درصد، آگاهانه، عاشقانه این یک درصد را برخوردشان مسلط کرده‌اند که حالا که دچار فقر و هلاکت شده‌اند، قیام می‌کنند؟ وقت‌هایی که نوکران، کارگران مرفه این یک درصد بودند هیچ اعتراضی نمی‌کردند، قبل از این هم اگر اعتراض نمی‌کردند، به این دلیل بود که رفتارشان هدایت می‌شد. بعد اینها به ما اتهام می‌زنند که مردم را خام می‌کنید! دقیقا کاری را که خودشان با مردم خودشان می کنند. حالا که نمی توانند پول در جیبی کارمندان مرفه خودشان را برسانند، تظاهرات صورت می‌گیرد و گرنه قبلا هم شرایط همین بوده است: من به تو پولی بیشتر از کارمندان کشورهای عقب مانده می‌دهم.  مرفه باش و به ما یعنی آن یک درصد خدمت کن و هر وقت هم رای می‌دهید به ما رای می‌دهید و دیگر فرقی نمی‌کند که چه طور رای می‌دهید. شاید خسته شده باشی از رئیس جمهورهای آمریکا، نشاط انتخاباتیت کم شده باشد، ما برای تو رنگین پوست انتخاب می‌کنیم. اگر از این شعار خسته شده باشی ما شعارهای دیگری برای تو می‌آوریم. شما بگویید که چه چیزی می‌خواهید؟ ما که همیشه حاکم هستیم. شما تقاضایتان چیست؟ ما متناسب با تقاضای شما حکومت خودمان را تعریف می‌کنیم.

پناهیان

وی تأکید کرد: انتخابات آمریکا هم برای کشورهای جهان، آنقدر اهمیت ندارد که انتخابات کشور ما برایشان اهمیت دارد. چون همه می‌دانند آنجا بازی است و اینجا حقیقی است. در ایران افراد و اشخاص و صحبت‌ها  مهم هستند. چرا که هر فردی که انتخاب می‌شود در واقع او گزینه کل مردم است در صورتی که در غرب کسانی که انتخابات می‌شوند عروسک‌های خیمه شب بازی هستند. انتخابات اخیر فرانسه یکی از مهمترین انتخابات دهه‌های اخیر فرانسه بود که به دور دوم نرسید به رغم عادت سیاسی که در آنجا وجود دارد و هیچ چیزی هم تغییر نکرد و سیاست‌های ریاضت اقتصادی هم تکان نخورد. ما باید مراقب باشیم که مردم سالاری ما تبدیل به دموکراسی نشود اما چگونه می‌شود دولت را  مدیریت کرد که نفوذ در آن صورت نگیرد؟ چگونه می‌شود انتخابات را مدیریت کرد که در آن فریب صورت نگیرد؟

به گفته پناهیان ولایت فقیه یک عنصر حیاتی در ساختار جامعه ماست که خودش به خودی خود کلیدی ترین راه حل را برای جلوگیری از تبدیل دموکراسی به دیکتاتوری را دارد. لذا حضرت امام فرمود ولایت فقیه مانع دیکتاتوری است. همان دیکتاتوری پنهانی که بانکی مون می‌گوید دموکراسی چیزی جز دیکتاتوری پنهان یا اشرافیت مدرن نیست. شورای نگهبان یک مکانیزمی است که در آن زمینه‌ای طراحی شده است. ما داریم با این مکانیزمی که طراحی کردیم در مقابل نفوذ مقاومت می‌کنیم. مسئله تمام شده نیست وقتی قانون تصویب می‌شود شما باید بسنجید که این قوانین تا چه حد به نفع مردم و نظام طراحی شده‌اند. صهیونیست‌ها 118 سال پیش در پروتوکل‌های خود برای هدایت جوامع دموکراتیک قرارداد بستند؛ یکی از مفاد آن این بود که ما انقدر قوانین زائد و اضافه تصویت می‌کنیم و آن را به مردم تحمیل می‌کنیم با ابزارالات خود، که مردم توانایی و قدرت تحلیل خود را از دست بدهند و نتوانند تشخیص بدهند که این قانون مفید است و چه تاثیراتی را دارد بعد به واسطه این قانون‌های اضافی آنها را استثمار می‌کنیم و این قانون خیلی پیچیده است.

با آقازاده های غرب زده می توانند انقلاب را زمین بزنند

وی گفت: به نظر بنده یک سری از قوانین در کشور ما بر اساس نگاه غرب زده تصویب شده‌اند و چون صریحا خلاف برخی از قوانین اسلامی نبوده است شورای نگهبان با آن مخالفتی نکرده است. اما تاثیرات خود را بر جامعه داشته و باعث افزایش فساد در جامعه شده است و یک روزی باید این قوانین اصلاح شود. اشخاص و افرادی را مامور می‌کنند؛ یک استاد دانشگاهی را من می‌توانم نام ببرم که بازنشسته سازمان ملل است. ایشان می‌گفتند که من در همان ایام بعد از دفاع مقدس به رئیس سازمان ملل می‌گفتم شما کشورهای غربی نمی‌توانید با انقلاب اسلامی کنار بیایید. چه نقشه‌ای برای آن دارید؟ ایشان برای 14 کشور جهان نماینده سازمان ملل بوده است و یک آدم جهان دیده هستند. رییس سازمان ملل که روحیات ضد صهیونیستی هم داشت و برخی از حرف‌ها را که می‌خواست بزند در مقر سازمان نمی‌گفت. جای دیگر قرار می‌گذاشت. او گفت طرحی که برای به زیر کشیدن انقلاب اسلامی وجود دارد طرح بسیار ساده‌ای است. این طرح را برای همه انقلاب‌ها انجام دادیم و نتیجه مثبتی داشته است. زمانی که انقلابیون حاکم می‌شوند امکانات در اختیار می‌گیرند و فرزندان خود را برای تجارت و تحصیل به غرب  می‌فرستند در این حالت ما برای آنها دام پهن می‌کنیم. بعد از پهن کردن دام‌ها وی را مجبور می‌کنند که بر روی پدرش تاثیر بگذارد و به این نحوه در تصمیمات داخل کشور دخالت می‌کنند. همان زمان، رئیس سازمان ملل اصطلاح آقازاده‌ها را برای به زیر کشیدن انقلاب یک کشور به کار برد. این نکته خیلی پیچیده است این تصور که این ها یک پولی را بردند و زمینی خوردند و کار آنها را به یک دزدی ختم کنیم، اینها طرح‌هایی است که برای منحرف کردن انقلاب به  کار می‌برند اینها در جهان اجرا شده است.

وی با تأکید بر اینکه ما باید جمهوری اسلامی را به این دلیل که شبیه دموکراسی است، از گزند نفوذ حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: راه‌های نفوذ به انقلاب، یکی تغییر طرز تفکر مسئولین است. دوم آقازاده‌هاست. سوم قوانین اضافی است. چهارم مدیریت میانی و بدنه کارشناسی است.

پناهیان ادامه داد: یکی از اساتید دانشگاه بیان می‌کرد که از یکی از کشورها به دانشگاه ما آمدند و می‌خواستند که بورسیه بدهند و 20 نفر را بورسیه می‌کردند و ما کمی تردید کردیم و بعد ما فرستادیمشان و اکثرشان هم بازگشتند و اینها تخصصی گرفتند که برای یکی از کارخانه ما بسیار نیاز بود و بنده مشاور آن کارخانه بودم وقتی که ما می‌گفتیم که این مشکل را چطور حل کنیم؟ و غالبا بیان می‌کردند که این مشکل مثلا توسط چنین دستگاهی نیاز داریم که فلان کشور این صنعت را دارد و بنده تحلیل کردم دیدم یکی از این دستگاه‌ها را که ما از آن کشور بخریم تمام هزینه بورسیه این کشور در خواهد آمد این فرد که آنجا تحصیل کرده دائما دستگاه‌های آن کشور را پیشنهاد می‌کند، این نمونه ساده ترین و قانونی‌ترین راه نفوذ در کشور است. آیا این اتفاق در کشور ما افتاده است؟ آیا این اتفاق در عرصه انتخابات و عرصه سیاسیون ما اتفاق افتاده است؟ آیا توانسته‌اند در عرصه انتخابات مردم را فریب بدهند یا نه؟ شما دانشجویان باید این مسائل را بررسی کنید چرا که شما یکی از فعالترین و موثرترین گروه‌ها برای کنترل نفوذ در جامعه ما هستید. شما به این موضوع بی اعتنایی کنید دیگر فردی نمی‌ماند.

وی افزود: مثلا در انتخابات دوم خرداد آن طور که تبلیغات می‌شد، ما تصور می‌کردیم که دولت آقای خاتمی چیزی متفاوت از دولت هاشمی خواهد بود و مردم به خاطر این تفاوت به ایشان رای دادند در آن زمان تغییر و تفاوت خیلی مطلوب و بد و مردم خیلی در انتخابات شرکت کردند و آرای آقای خاتمی هم بالا بود و ایشان هم در عرصه انتخاباتی اصلا روند گذشته را تائید نمی‌کردند و دنبال فضای جدید بودند. در همان زمان رقیب آقای خاتمی آقای ناطق نوری بود و همه تصور می‌کردند که ناطق در خط هاشمی است و خاتمی می‌خواهد اوضاع را تغییر دهد، در برخی از صحبت‌ها حتی آقای هاشمی اشاره کرده بودند که از خاتمی حمایت کنید اما بدنه جامعه این چنین عقیده‌ای نداشتند. بعد که خاتمی آمد دیدم که قبلا دولت دست کارگزاران بود و الان هم دولت دست کارگزاران است و چیزی تغییر نکرد شما اسم این اتفاق را چه می‌گذارید؟

موسوی حرف معین را می زد 4 میلیون بیشتر رای نمی آورد

به گفته پناهیان در انتخابات 88 آقای موسوی اگر حرف‌های آقای معین را می‌زدند، چهار میلیون بیشتر رای نداشتند. آقای معین حرف‌های اصلاح طلبان را صریحا می‌زدند و چهار میلیون هم بیشتر رای نداشتند. ولی آقای موسوی این کار را نکردند، البته اشاره می‌کردند اما حرف‌های متفاوت بود، ایشان دائما از خط امام صحبت می‌کردند اما تجربه عملی و عملکرد ایشان چیزی متفاوت از حرف‌ها بود. یعنی اگر مردم دقیقاً می‌دانستند کم تر به ایشان رأی می‌دادند، منتها فضای انتخابات، فضای تخریب نیست، افشاگری به تخریب نزدیک می‌شود و مشکلات زیادی وجود دارد و نمی‌توانید از خواص و مسئولین بالای جامعه انتظار افشاگری داشته باشید. باز یک فریبی در حال صورت گرفتن بود و در مقابل این فریب افراد زیادی مجبور شدند که تاکتیکی به صحنه بیایند و به طوری تبلیغات کنند که رأی گیری به سمتی برود که آن سمت با همه ایرادات خود فریب صورت نگیرد.

وی ادامه داد: برای مثال آیا می شود مسئولی به آرمان فلسطین معتقد نباشد و خودش را به عنوان ضد صهیونیسم برای مردم یادآور کند؟ بله این وجود دارد و وقتی وزیر امور خارجه در یکی از دوره‌های تاریخی گذشته به یک اجلاس بین المللی می‌رود که مرتبط به فلسطین است و آن فردی سیاسی می‌گوید این ربطی به ما ندارد، اگر چنین فردی وجود داشته باشد چگونه می‌توان آن را افشاگری کرد؟ این فرد می‌آید ساعت‌های زیادی سخنرانی از ضد اسرائیل رو نمایی می‌کند و برای این افراد افشاگری چگونه صورت می‌گیرد؟ اینها امیدهای بیگانگان هستند، کاش همه چی بر پایه صداقت بود. البته خدا همیشه علامت‌هایی می‌گذارد. که متنها اینها را خواص جامعه دریافت می‌کنند که شما همان خواصی هستید که مقام معظم رهبری از آن به عنوان افسران جنگ نرم یاد می‌کنند و شما باید موجب هشیاری جامعه شوید. بعضی مواقع ممکن است یک دانشجو موجب هوشیاری یک روحانی  شود و ما در قدیم این را نداشتیم و برای مثال شهید دیالمه افتخار جامعه دانشجویی است و زمانی که مجرد بود نماینده مجلس شد و حرف‌هایی برای ملت می‌زند که 30 سال بعد به آن می رسد، روشن بینی تا این حد معرکه است و حرفی میزند که احدی حرف ایشان را قبول نمی‌کند و بلا استثناء مردم بعد از 30 سال حرف ایشان را فهمیدند و ما باید از این که با آراء مردم و دموکراسی بازی شود جلوگیری شود که دشمن پشت صحنه آن ایستاده باشد و خواهان کنترل باشد. من خواهشم این است که در بازی‌های قدرت وارد شوید، نقشه خوانی کنید.

به گفته پناهیان روز به روز روش‌های جدیدی برای نفوذ و فریب ایجاد می‌شود و ما باید از آن عبور کنیم و این معضل اول بود. غربی‌ها یا باید جامعه را مثل سوریه نا امن کنند یا جامعه ما باید به فریب و نفوذ تن دهد که آنها به خواسته خودشان برسند و در آن زمان است که فقط تا قیمت جان می‌توان با آن مبارزه کند. آن کسانی که جوامع دموکراتیک غربی را با نفوذ و فریب بر آن سلطه پیدا کردند و مهارت فوق العاده دارند و کشورهای مهم دنیا را به همین دو شیوه اداره می‌کنند آنها به هر شیوه‌ای می‌خواهند به ما نزدیک شوند و مسئله‌ای است که ما با آن مواجه هستیم و باید به جهانیان نشان دهیم که رأی گیری صورت گیرد و هیچ آسیبی جامعه نبیند و جامعه جهانی منتظر این است در ایران اسلامی الگوی انتخابات آزاد حقیقی را دریافت خواهد کرد و روزی بر شما مراجعه خواهند کرد که شما چگونه رأی می‌دهید که یک درصد بر99 درصد حاکم نمی‌شود، آن صهیونیسمی که بر تمام کشورهای دموکراتیک حاکم است و همه را تحت نفوذ خودش اداره می‌کند چرا در کشور ایران نفوذ نکرده است؟ جامعه دموکراتیک به معنای واقعی کلمه دارید اما زیر سلطه صهیونیسم نیستید، چون در صد سال اخیر یک کشوری نیست که زیر سلطه دمکراتیک نباشد و در همه کشور‌های حرکت کننده به سمت دموکراتیک  حرکت می‌کنند. شما می‌بینید که یا به بی ثباتی یا نفوذ غربی‌ها تن می‌دهید. وابستگی احزاب از گروه شروع می‌شود. ساز و کار ما برای عبور چیست؟ شما طبیعتاً می‌دانید ولایت فقیه محور، مقاومت ما در مقابل نفوذ و فریب است.

وی افزود: مسئله دومی که با آن مواجه شدیم و بستر مطالعه تاریخ اسلام است این است که امیرالمؤمنین (ع) در اوج در گیری‌هایی که در جامعه اسلامی با قاسطین، مارقین و ناکسین که صریحاً با ایشان جنگیدند و غیر از اینها یک گروه دیگری نیز بودند که هم رکاب ایشان بودند. امیر المؤمنین (ع) در یک زمان واحد در 4 جا می‌جنگیدند و این کار دشواری است. طلحه و زبیر دو نفر از کسانی بودند که علیه عثمان قیام کردند و به دلیل این که عثمان، معاویه را مورد لطف قرار می‌دهد. اگر امام علی به میدان نمی‌آمد، معاویه باید با طلحه و زبیر می‌جنگید و جنگیدن معاویه با طلحه و زبیر سخت تر از جنگ با علی (ع) است. چون طلحه و زبیر مانند خودش نامردی می‌جنگیدند و علی (ع) مردانه می‌جنگید و یا می‌توانست از عملیات فریب نفوذ استفاده کند.

پناهیان ادامه داد: طلحه و زبیر شروع به جنگ با علی (ع) کردند، در حالی که علی (ع) در حال آماده شدن برای درگیری با معاویه بود. معاویه مایل بود که علی (ع) بخشی از قوای خود را از دست بدهد و طلحه و زبیر نیز به کنار روند. خوارج موجب شدند که علی بن ابی طالب نتواند بر معاویه پیروز شود، خوارج اجازه ندادند امام علی (ع) بر معاویه پیروز شود ولی میزان دشمنی خوارج با معاویه و علی (ع) یکسان بود و حتی شاید بیشتر با معاویه دشمن بودند. علی (ع) با خوارج که جنگید، معاویه خوشحال شد که خوارج به کنار رفتند. امیر المومنین گروه چهارمی که با آن درگیر بودند ( کسی که در رکاب علی (ع) آخرین حرف را زد کمر سپاه ایشان را شکست و موجب شد که امام مذاکره با معاویه را قبول کند؛ اشعث بود) اشعث کسی است که، هر فتنه‌ای برای امیر المومنین پیش می آمد، پای اشعث در آن فتنه در میان بود. پسر اشعث قاتل اباعبد الله الحسین (ع) و دخترش قاتل امام حسن مجتبی (ع) است. آن وقت یکی از ایرادهای مهم خوارج نسبت به علی ابن ابی طالب (ع) این بود که: یا علی! اگر شما آدم درستی هستید، اشعث در دستگاه تو چه کار می‌کند؟ حالا شما بگویید که علی ابن ابی طالب چه کاری باید انجام بدهد؟ با چه کسی بجنگد؟ اصلا شما بروید و پیشنهاد بدهید که شما با خوارج صحبت کن و با خوارجت همراه بشو، این اشعث و همراهانش را از پای رکاب خودت که اینها عامل گرفتاری تو هستند، از بین ببر، چنین مشورت را به علی ابن ابی طالب بدهید ببینم حضرت در تاریخ با این مشورت چه کاری انجام می‌دهد؟ من از طرف امیر المومنین، می‌گویم باشد قبول! خوارج چند هزار نفر هستند؟ 6 هزار نفر رفتند بیرون شهر و اردو زده اند، خوب علی ابن ابی طالب جنگ است! شما یک نامرد منافق، رذل در پای رکاب شما هستند به نام اشعث و همراهانش، اینها پس فردا فرزندان شما را به شهادت می‌رسانند، بیا و با خوارج که لااقل ظاهرشان یک مقدار انقلابی‌تر است، همراهی کن. تا بعدها که توانستی بیایی تا نابودشان کنی، بعد بروی سراغ معاویه. نمی‌شود همه را با هم زد.

پناهیان گفت: علی ابن ابی طالب (ع)، آمدند بیرون شهر و پیش شش هزار نفر خوارج رفتند، به آنها گفتند چه می‌خواهید از من؟ مگر شما خودتان تحمیل نکردید؟ و صحبت کردند، آنها گفتند آقا جان شما توبه کن، ما هم توبه کردیم. ما هم می‌آییم در شهر، آقا امیر المومنین فرمودند: استغفر الله ربی و اتوب علیه و کل ذنب، من از هر گناهی توبه می کنم. این ها هم گفتند: آقا توبه کردند دیگر، و این 6 هزار نفر موافقت کردند و آمدند در شهر، چه شد جنگ خوارج صورت گرفت؟ اشعث پیش امیرالمومنین آمد و گفت یا علی ابن ابی طالب(ع)، شما توبه کردید؟ شما مگر حکمیت را پذیرفتید به زور اینها نبود؟ بعد توبه کرده اید؟ آقا فرمودند نه من که از آن توبه نکردم. من کلا گفتم استغفار تا موضوع حل بشود. اشعث  قصه را علنی کرد و گفت نه آقا علی ابن ابی طالب به من این گونه گفتند و اصلا قصه این گونه نیست! و جنجال به پا کرد و از آن 6 هزار نفر 4 هزار نفر آنها دوباره رفتند. جنگ نهروان راه افتاد. حالا امیر الومنین از شهر خودش 4 هزار نفر را مجبور بشود، بکشد، دیگر می‌تواند حکومت کند؟ در چند جبهه باید امیر المومنین در آن واحد بجنگد؟

زمان دفاع مقدس درگیری در چند جبهه نبود

وی به دانشجویان گفت: من نمی‌دانم باید برای شما متاسف باشم در دوران دفاع مقدس نبودید؟ یا برای شما خوشحال باشم که در دوران دفاع مقدس نبودید؟ چون در دوران دفاع مقدس سطح پیش رفتگی جامعه ما سطح نازلی بود و ما هنوز اول راه بودیم. الان که پیشرفت جامعه سریع تر شده است و به نقطه‌های بالاتر رسیدیم، کار سخت‌تر است، خوشحالم که شما به قسمت‌های سخت‌تر داستان رسیده‌اید. رشدتان هم باید در این عرصه سخت تر باشد. اصلا شما لازم نیست حسرت بخورید که در زمان طلایی دفاع مقدس نبودید. الان طلایی تر است. ما در دوران دفاع مقدس، یک کار بیشتر نداشتیم که به جبهه برویم، امام هم پشت جبهه را، با هیبت خودشان اداره می‌کردند. درگیری در چند جبهه نبود، فوقش اگر هم باشد در چند جبهه درگیری‌های ضعیفی در داخل کشور بود. امام فرمودند: الان وقتش نیست. ما خیالمان راحت بود و به جنگ می رفتیم.یک جبهه بیشتر نبود.

پناهیان خاطرنشان کرد: آیا الان شما باید در چند جبهه بجنگید؟ الان شما باید با چند جریانی بجنگید که دشمن همدیگر هم هستند، و نان دشمنی همدیگر را هم می‌خورند، ولی در اینکه ضربه به ارکان نظام بزنند با هم مشترک هستند. حاضر هم نیستند یکجا، قرار بگیرند که آدم کارش راحت تر بشود! تو که می‌خواهی با ما بجنگی، این هم که می‌خواهد بجنگد، بروید و در یک طرف قرار بگیرید تا ما هم راحت تر بجنگیم، حاضر نیست! یکی این طرف تو ایستاده و دیگری در طرف دیگر تو، می‌روی به سمت این، آن یکی به تو حمله می‌کند. وقتی که دو طرف ایستاده باشند شما تا به سمت این می‌روی تو را متهم می‌کنند به آن طرف و می‌گویند: تو از طرف آن آمدی؟ می گویی، من به آن چی کار دارم. من می‌خواهم با تو درگیر شوم ولی می‌گویند او پشت سر تو هست، تو با من درگیر بشوی آن سودش را می‌برد، راست می‌گوید. امیر المومنین (ع)، وقتی که با طلحه و زبیر جنگ می‌کرد، معاویه سودش را می برد. وقتی با خوارج جنگ می کرد معاویه سودش را میبرد. وقتی با معاویه جنگ میکرد، خوارج سودش را می بردند. حالا در این میان امیرالمومنین چگونه باید عمل می کرد. من اصلا متاسف نیستم که این چنین شرایطی در جامعه ما پیش آمده است.

 با عملیات نفوذ و فریب و رفتارهای منافقانه، باید مبارزه کنید

به گفته وی اعتقاد ما این است که حتما جوانان نخبه سیاسی و دانشجویان جامعه ما می‌توانند ما را از این شرایط عبور بدهند. اینها امتحانات الهی است. ما در چند جبهه در حال مبارزه هستیم. نباید همه را قرمز و آبی کنیم. الان در فوتبال رقبا زیاد شده‌اند. حداقل 4 یا 5تا تیم در حال رقابت بر سر اول شدن هستند. حاضر نیستند گل بخورند. باید به هم گل بزنند تا نفر اول شوند. نفر اول امتیازات ویژه‌ای دارد. الان دنبال داشتن هستیم. مراقب باشید از بین همه جریان‌های انحرافی اگر نسبت به یک یا دو جریان شناخت دارید، چشم خود را به سمت جریان‌های انحرافی دیگر بچرخانید. بعد از این در مبارزه با هر جریان انحرافی کوتاه نیائید. مبادا آنها شما را فریب بدهند و به یک یا دو یا سه جریان محدود کنند. در این صورت از جریان‌های انحرافی دیگر غافل شوید. ما انشاءلله با همه جریان‌های انحرافی همزمان مبارزه خواهیم کرد.

پناهیان خاظرنشان کرد: شما با عملیات نفوذ و فریب و رفتارهای منافقانه، باید مبارزه کنید. علیه هر جریان انحرافی  بخواهید صحبت کنید، هزاران دلیل مبنی بر این که اساسا درست نیست، مطرح می‌کنند. باید با نفوذ و فریب با انواع انحراف‌ها مبارزه کنید. هیچ کس نباید مدال دشمنی  با هیچ جریان انحرافی را به سینه بکوباند و از ارزیابی دقیق شما مصون شود. مثلا می‌گوید من با اصلاح طلب‌ها مبارزه کردم. هیچ کس نباید بگوید من با جریان پول پرست‌ها مبارزه کردم. این دلیلی برای عدم مبارزه با جریان انحرافی نیست. برخی می‌گویند من با جریان انحرافی مبارزه کردم .جریان انحرافی تنها یک جریان نیست. با مدال افتخار زدن به سینه  برای مبارزه با یک  یا دو جریان انحرافی، نباید کسی از ارزیابی ما مصون بماند. باید با همه جریان‌های انحرافی مبارزه کرده باشی. این نگاه شماست. مژده نهایی این که همه اینها فتنه آخر الزمان را شکل می‌دهد. از دید پیامبر خاصیت فتنه‌های آخر الزمانی این است که موجب رسوائی نفاق می‌شوند. هیچ کدام از این معضلات و پیچیدگی‌ها پنهان نمی‌ماند. خیلی ساده است. تنها نیازمند است آمادگی بازی در صحنه را داشته باشید. شما باید وقتی که با فکر و بصیرت خود جریان‌ها را شناسایی می کنی، با زبانت افشا گری می‌کنی، با قلبت هم حالت انعطاف پذیری داشته باشی. خدایا شاهد باش که ما به هر کسی دلبسته باشیم در عرض یک هزارم ثانیه حاضریم دل از او بکنیم به خاطر اینکه او دل از ولایت کنده است. این امتحانی هست که من به شما می‌گویم یکی از پیش رفته ترین امتحان‌ها است و در زمان ظهور حضرت، ایشان بعضی از سربازان خود را گردن می‌زند و باید مواظب باشی ایمان خود را حفظ کنی و به سرباز بودن و فرمانده بودن حضرت بسنده نکنی. رهبری فرمودند اختلاف افکندن خیانت به ملت است. کسی که خیانت می‌کند باید دل از او بکنیم. ما یک آمادگی داریم که اگر این آمادگی را در ملت هم ایجاد کنیم، هم شیطان رجیم و هم شیطان بزرگ ناامید می شوند. شیطان بزرگ و جریان استکبار از نفوذ و سلطه و فریب دادن دموکراسی نا امید می‌شود و شیطان هم از عدم تزکیه جامعه شما نا امید می‌شود. خدایا ما را در این مسیر ثابت قدم بدار.

وی در پایان گفت: یک توصیه دارم و اینکه خیلی به در خانه اهل بیت بروید و الان هم که وجود امام در دسترستان هست، واقعا بروید از حضرت تمنا کنید که هم خودتان حفظ شوید و هم بتوانید نقشتان را خوب ایفا کنید تا بتوانید تاثیر گذار باشید. منت اهل بیت را بکشید و از آنها تقاضا کنید که سالم زندگی کنید و فقط طرف خدا و اهل بیت و امام زمان باشیم. از امام رضا بخواهید که دستتان را بگیرند و شما را مؤثر قرار دهند. انشاءلله دشمن هر انقدر که دوست داشته شهید احمدی روشن را بکشد شما را هم بخواهد بکشد ولی موفق نشود! انشاءلله آنقدر تاثیرگذار باشید که دشمن برای ترور شما نقشه بکشد ولی موفق نشود.

 

 


[ جمعه 91/11/27 ] [ 8:26 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

 


[ شنبه 91/11/21 ] [ 10:53 عصر ] [ محمدرضا محمدی ]

آقا جان نگم به جان کی خودت دستمو بگیر و بزار بیام پیشت.....

 

 جان خواهرت آقا تنهام نزار...


[ پنج شنبه 91/11/19 ] [ 8:0 عصر ] [ مهدی احمدی ]

احمدی نژاد

رئیس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی وجود دارند که نمایندگان از آن خبر ندارند و بنده نمی خواستم به این مسائل ورود پیدا کنم اما ظاهراً چاره ای نیست. به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در جلسه علنی امروز مجلس در جریان استیضاح وزیر کار ضمن تبریک ایام دهه فجر به دستاوردهای اخیرعلمی و فناوری اشاره کرد و گفت: دیروزجنگنده ای را رونمایی کردیم که در نوع خود پیشرفته ترین ها در دنیاست.

وی خاطر نشان کرد: از صفر تا صد مهندسی و ساخت این جنگنده به دست مهندسین داخلی بوده است و البته چند روز پیش نیز برای اولین بار موجود زنده ای توسط متخصصین و دانشمندان ایرانی به فضا فرستاده شد و زنده به پایین برگشت.

رئیس جمهور تصریح کرد: شما می دانید به لحاظ تخصص این کار از رموز دانش بشری است و انواع تخصص ها، دانش و فناوری نرم افزاری و سخت افزاری در یک کار هماهنگ مورد استفاده قرار گرفت و رکورد جدیدی برای کشورمان ثبت کرد.

وی ادامه داد: علاقه داشتم در دهه فجر انقلاب درباره موضوع دیگری خدمت برسم و با هم گفتگو کنیم . شاید در این چند ساعت گذشته اگر یکی از طرح های اقتصادی کشور را مورد گفتگو قرار می دادیم به تفاهم رسیده بودیم و می توانستیم آن را به مردم ارائه کنیم.

احمدی نژاد افزود: استیضاح طبق قانون اساسی حق نمایندگان مجلس است و آنها می توانند استیضاح کنند و دولت نیز موظف است پاسخ دهد. البته تعبیر دفاع که امروزه به کار می رود نادرست است و بنده معتقدم دولت باید به استیضاح پاسخ دهد.

رئیس جمهور ادامه داد: نه استیضاح کنندگان به دنبال اعمال نظر خود باشند و نه دولت به دنبال اینکه ناحقی را حق جلوه دهد و از ناحقی دفاع کند.

وی با بیان اینکه فاصله ای بین نمایندگان و دولت وجود ندارد، تصریح کرد: ما یکی هستیم و من به عنوان کوچک ملت به همه شما احترام می گذارم.

رئیس جمهور ادامه داد: قانون مهمترین امر و تنظیم کننده روابط است و باید از استحکام و پایداری حداکثری در جامعه برخوردار باشد.همه ما باید تلاش کنیم قانون در کشور اجرا شود و این مبنای کار در کشور است.

احمدی نژاد تاکید کرد: مسائلی که مطرح می کنم به ارتباط مجلس و دولت مربوط نیست، مسائل کلان کشور است که اگر به آنها بی توجهی کنیم موضوعات فراوانی از جمله استیضاح پیش می آید.

وی گفت: تنظیم روابط از مسیر خود خارج شده و باید با هم چاره اندیشی کنیم. ما دور هم جمع شده ایم که مسائل کشور را حل کنیم. اخیرا جلساتی با اعضای مجلس، رئیس مجلس، روسای کمیسیون ها و گروه اقتصادی داشته ایم و بحث کرده و برای جبران قدرت خرید مردم در اثر فشارهای بیرونی راههایی را پیش بینی کرده ایم که از اوایل اسفند اجرایی می شود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: نمی خواهم بگویم استیضاح کنندگان اشتباه می کنند و ما درست می گوییم . بحث من فراتر از استیضاح است . دائم می بینیم که اصطکاک پیش می آید و می خواهیم یکدیگر را متهم کنیم چرا باید این کار را بکنیم. ما یک مجموعه کامل با تقسیم کار هستیم . نباید مجلس بگوید کار خود را می کنیم و دولت نیز کار خود را انجام دهد.

احمدی نژاد تصریح کرد: شیخ الاسلام جزو بهترین های کابینه است دلسوز است و هر جایی که کار کرده موفق بوده است و این لطف خداست که وزرای فداکار عمر خود را برای خدمت گذاشته اند.

وی با اشاره به اینکه 27 سال است شیخ السلام را می شناسم و به این آشنایی افتخار می کنم بیان کرد: ما هر دو یک خواسته داریم . ما، شما و مردم همه خواسته هایی داریم که بالاخره باید از طریق دولت عملیاتی شود. دولت بخش مهمی از قوه مجریه کشور است و امور مهم به دست دولت انجام می شود. اگر همه در یک راستا باشیم بهتر از شرایط استفاده می کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما همه برای ملت خوبی می خواهیم و حرص و جوش خوردن ها نیز برای همین است. امروز ملت تحت بیشترین فشارهاست و دشمن برای فشار به ملت بسیج شده است. بعضی از عوامل و علل باعث شده فشارهای داخل با خارج برابری کنند. باید علل را بشناسیم .

وی تاکید کرد: این موضوعات ربطی به اینکه چه کسی در کدام جایگاه نشسته ندارد. بعضی از مسائل سیاسی و غیر سیاسی در این امور دخالت می کنند و نمایندگان مجلس در جریان نیستند.

احمدی نژاد خاطر نشان کرد: نمی خواستم وارد این مسائل شوم همه تلاش خود را کردم و همکاران را به تحمل وا داشتم. دائما بولتن چاپ می کنند با چند هزار نسخه که سر تا پا اعتراض و توهین به همکاران من است.

محمود احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در جلسه عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی که به بررسی وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی اختصاص داشت، با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی یک سازمان عمومی غیردولتی و متعلق به کارگران و بازنشستگان است، گفت: از پول آنها صندوقی درست شده که نه من و نه شما حق نداریم باری به آن تحمیل کنیم، هزینه و بدهی برایش درست کنیم، خلاف شرع است چون این صندوق مال مردم است.

وی اضافه کرد: امروز روزی است که باید همه به این سازمان کمک کنیم و از آن پشتیبانی نماییم.

وی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری برای برکناری مرتضوی از ریاست این سازمان گفت: صرف نظر از اینکه چه کسی رئیس جمهور است و چه کسی رئیس این دیوان است، دیوان باید نقطه اطمینان و آرامش باشد. همین دیوان در سال 87 شکایتی مطرح شده که کسی گفته ریاست این سازمان واجدشرایط نیست به دیوان اظهارنظر کرده چون تامین اجتماعی نهاد غیرعمومی و غیردولتی است، ما صالح نیستیم در این باره اظهارنظر کنیم چطور الان این دیوان صلاحت پیدا کرده؟ اگر آرای عمومی تغییر کند، چه چیزی ثبات پیدا می کند؟ حالا بماند که حکم قبلی دو سال و خورده ای طول کشید تا صادر شود حکم اصلی چهار ماه.

احمدی نژاد با اشاره به قانون اساسی خاطر نشان کرد: رئیس دیوان می تواند مصوبات دولت را نقض کند نه انتصابات را و اگر اجازه دهیم دیوان عدالت اداری خارج از چارچوب قانون و قانون اساسی عمل کند، چطور می توانیم کشور را اداره کنیم؟

وی خطاب به نمایندگان گفت: بحث بعدی که کشور را دچار مشکل کرده عرض می کنم.

رئیس جمهور با اشاره به اصل 55 قانون اساسی به حکم اخیر دیوان محاسبات مبنی بر انفصال رئیس بانک مرکزی تصریح کرد: دیوان محاسبات می تواند به حساب های موسساتی که به نحوی از بودجه استفاده می کنند رسیدگی و حسابرسی کنند تا از اعتبارات مصوب تجاوز نشده باشد یعنی مسئول رسیدگی به بودجه است نمی‌تواند نامه بدهد که مجلس مصوبه دولت را رد کرده و اگر فلان مسئول ادامه بدهد، مجازات می شود. این تجاوز از قانون است.

احمدی نژاد ادامه داد: آیا در قانون اساسی چیزی گفته شده و دیوان محاسبات می تواند دادگاه داشته باشد و مجازات کند؟

وی خاطر نشان کرد: اینها اصول قانون اساسی است که گذشتگان نوشته اند اگر ایراد دارد، باید اصلاح شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: اخیرا دیوان محاسبات رئیس بانک مرکزی را انفصال داد که آثارش را در بازار دیدید. هیبت بانک مرکزی بشکند، چه می شود؟

احمدی نژاد به اصل 138 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: اگر اشتباه جا افتاده باید برطرف شود تا برطرف نشود مشکلات ادامه دارد و هر روز درگیر می شویم و تنش ایجاد می شود چه کسی اجازه داده رئیس مجلس مصوبات دولت را لغو کند؟ ما کاری به شخص نداریم، بحث حقوقی است.

وی در واکنش به فریادهای نمایندگان که نسبت به اظهارات وی معترض بودند، گفت" امروز آمدم درد و دل کنم تا برای حل مشکلات استمداد داشته باشم.

لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به احمدی نژاد گفت: اگر مصلحت می دانید در موضوع صحبت کنید اینها همیشه بین دولت و مجلس بوده است. درباره استیضاح صحبت کنید.

احمدی نژاد در واکنش به وی گفت: استیضاح ها از همین جا سرچمشه می گیرد نگوییم چون قانون است دهانت را ببند، رئیس مجلس به دولت حاکم شده و به مجلس هم حاکم شده اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت حاکم شود، باید بجای رئیس جمهور انتخاب می شد و می گفتند مردم رئیس مجلس را انتخاب کنند.

رئیس جمهور با اشاره به قانون اساسی خطاب به نمایندگان گفت: اگر قانون اساسی اشکال دارد باید با برگزاری رفراندوم اصلاح شود. انتصابات دولت را که نمی شود لغو کرد. اگر ازل و نصب ها از دولت گرفته شود، چه می ماند برای اداره کشور.

وی ادامه داد: اینها را مطرح کردم تا بررسی کنید و اصلاح شود وگرنه اتهام زنی های متقابل ادامه خواهد داشت.

رئیس قوه مجریه گفت: اگر دیوان عدالت اشتباه کرد، به چه کسی می توانیم شکایت کنیم؟ می گویند به ما. من امروز از موضع رئیس جمهور صحبت می کنم که از حقوق اساسی ملت دفاع می کند. به ملت بگویید رئیس جمهوری که می خواهید انتخاب کنید تحت امر رئیس مجلس است.

احمدی نژاد با اشاره به بحث مرتضوی نیز گفت: من بحثم شخص مرتضوی نیست از یک روند بحث می کنم، یک کسی بگوید رئیس دولت چه کاره است؟ استقرار قوه مجریه کجاست؟

در ادامه وی خطاب به نمایندگان گفت: یک نواری بود که خواستم پخش کنم، آقایان گفتند این کار را نکن که در این هنگام نمایندگان فریاد سر دادند بگو.

رئیس جمهور گفت: می خواهم بگویم می گویند نگو، می خواهم نگویم می گویند بگو.

در این هنگام علی لاریجانی رئیس مجلس خطاب به رئیس جمهور افزود: اگر لازم می دانید بگویید چیزی نماند، نوار هم دارید بگذارید چون از صبح دارید می گویید.

 رئیس جمهور در این بخش از سخنان خود ضمن قرائت بخش هایی از مکالمه فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس و سعید مرتضوی گفت: مسائل جاهای دیگری است و اختلاف بین مجلس و دولت ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در نشست علنی بعدازظهر امروز در مجلس شورای اسلامی که به منظور استیضاح وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی برگزار شده بود، گفت: من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نمایندگان خبر ندارند و ما هم خبر نداریم وقتی به میدان اداری کشور می آید عناوین دیگری پیدا می کند که به دعوای من و شما تبدیل می شود.

وی افزود: ما دعوایی با هم نداریم و اختلافی هم نداریم بنده کوچکترین خادم ملت هستم و شما هم نماینده مردم هستید و همه می خواهیم کار کنیم.

احمدی نژاد گفت: ملاقات هایی اتفاق افتاده که رئیس مجلس اگر تامل کنند باید موضوعات را بررسی کنیم حتی اگر نزدیک ترین ها به ما باشند. پشت قضیه مسائل امروز موضوعاتی وجود دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حدود 24 ساعت جلساتی برگزار شده است، بیان کرد: من بخشی از این جلسه را که بین آقای فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی برگزار شده، گفته ام که آورده اند و می خواستم در اینجا پخش شود که به من گفته اند اینها مسائل را درست نمی کند گفتند باید اجازه دهیم فضای کشور آرام تر شود من نیز گفتم که یک نسخه از این فیلم به رئیس مجلس یک نسخه به روسای کمیسیون ها داده شود.

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در بین سخنان احمدی نژاد گفت: خواهش می کنم نوار را پخش کنید که بعد نگویید که پخش نشده است چیزی کم نگذارید.

وی افزود: بحث نوار که گفته شده جامعه را حساس می کند و باید پخش شود.

لاریجانی خطاب به نمایندگان گفت: بگذارید آقای رئیس جمهور می خواهد نوارش را پخش کند.

احمدی نژاد در ادامه تاکید کرد: این نوار مربوط به جلسه ای به نام آقای فاضل لاریجانی و مرتضوی است که ساعات ها طول کشیده و به بخشی از مسائل ما باز می گردد.

در ادامه این جلسه نوار مربوطه پخش شد که به دلیل اشکال در سیستم صوتی پخش آن با مشکل مواجه بود.

رئیس جمهور گفت: اگر شما موافق باشید چون سیستم صوتی در اینجا خوب پخش نمی کند من این نوار را به روسای کمیسیون ها می دهم.

لاریجانی پاسخ داد: هر چقدر می خواهید پخش کنید.

احمدی نژاد گفت: بعضی از قسمت های نوار را می خوانم و در اختیار شما هم می گذارم اگر با دستگاه کوچک در اتاق ببینید قطعا مفهوم است.

رئیس جمهور در ادامه خلاصه ای از گفته های رد و بدل شده بین سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی را قرائت کرد.

لاریجانی در ادامه صحبت های رئیس جمهور گفت: شما گفتید نواری در اختیار دارید و من نیز گفتم همه چیز را بگویید که بعد نگویید نگفته ام امروز روز مهمی است، در جامعه ما از این حرف ها زیاد زده می شود و اگر این نوار راجع به بستگان ما بوده بگذارید حرف بزنند من می خواهم بشنوم.

احمدی نژاد گفت: مسائل همین ها است که گفتید پخش نشود، ما می خواستیم پخش نکنیم اما آقای رئیس گفتند که پخش شود.

لاریجانی دوباره تاکید کرد: شما همین الان حرف را عوض می کنید، شما مطلبی را در اینجا مطرح کردید و من گفتم این موضوع در جامعه پخش می شود و شما اگر می خواهید نوار را پخش کنید.

احمدی نژاد گفت: دولت با حرف هایی که در این ملاقات دو نفره زده می شود، تحت فشار است و ما چطور باید از حق دولت دفاع کنیم شما راه را بفرمایید و ما نیز عمل می کنیم.

بخشی از این مکالمه دو نفره بر این است که فاضل لاریجانی درخواست راه اندازی یک پروژه اقتصادی با عنوان «ز» با شخصی بنام «م» که معاون مجتمع قضایی تهران است، دارد.

به گفته احمدی نژاد بر اساس این نوار فاضل لاریجانی با مرتضوی در تامین اجتماعی جلسه ای دارد تامین اجتماعی طبق قراردادی برخی از شرکت ها را به گروهی می فروشد که این قرارداد دارای چند و چونی است. فردی به نام آقای «م» معاون مجتمع قضایی تهران می گوید که با یکی از برادران لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم که مرتضوی می پرسد شما ارتباط دارید و آن آقا می گویند بله بقیه برادران به گرد این آقا فاضل نمی رسند و اگر آن آقای برادر این آقا فاضل نبود چند تا فحش می دادم.

رئیس جمهور ادامه داد: فاضل در بخشی از این مکالمه می گوید آن کسی که می خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد که با نام ما تبلیغات نکند و این موضوع مطرح نشود.

احمدی نژاد گفت: در بخشی از این مکالمه آقای لاریجانی به مرتضوی می گوید که من می خواهم با گروه «ز» کار کنم اگر ابلاغ کتبی زده که مرتضوی می پرسد اخیرا علی آقا را دیده اید و او می گوید این آقا نظرش به شما مثبت است می تواند کمک کند حتی در قوه قضائیه اذعان داشت.

وی گفت: که آقای لایجانی گفته است یک ملاقات خودمانی اصلا در منزل ما و بیرون از مجلس در منزل ما که آرام هم باشد با علی آقا و آقا صادق می گذاریم.

احمدی نژاد گفت: لاریجانی از من خواسته که یک آپارتمان برای وی به منظور شروع قرارداد خریداری شود که بین 600 تا 700 متر باشد و همچنین گفته است که می تواند با کمک برادرانش مشکلات را حل کند گفته است که می تواند قراردادهای بین المللی داشته باشد در صورتیکه آن فرد وی را با عنوان مشاور بپذیرد.

وی گفت: که فاضل لاریجانی در این خصوص گفته در گذشته نیز یک فرد دیگری با نام «ع.ب» که مشکلاتی در قوه قضائیه و همچنین در بانک ها داشته کارهایی انجام داده است و با کمک برادرش مشکلات قضایی وی و همچنین مشکلات بانکی را حل کرده است.

احمدی نژاد در ادامه پس از قرائت بخش هایی از این مکالمه گفت: شما مجلس و ما دولت هستیم و من می گویم نیازی به حل مسائل از این طریق نیست شما باید به این مسائل رسیدگی کنید صوت تصویر و نوار مشخص است و اگر رئیس مجلس صلاح بداند این نوار حدود 24 ساعته را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهیم.

وی تاکید کرد: مسائل جاهای دیگری است و چرا باید اختلاف بین من و شما باشد. شیخ الاسلام یک آدم خوب است استیضاح حق شما و نظر شماست.

وی تاکید کرد: هر چیزی که نمایندگان مجلس تصمیم بگیرد ما پایبندیم و به قانون هم احترام می گذاریم.

 


[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 7:3 عصر ] [ محمد مهدی فغانی ]

" مرگ بر این سلطنت پهلوی"



" توپ، تانک، مسلسل دیگر اثر ندارد"                        "شاه بجز خودکشی راه دگر ندارد"

 



" ایستادن در صف نفت حالا دیگه حرام است"       " لباس گرم بپوش که کار شاه تمام است"

 

 

" مردم! رفتن شاه یه حقه سیاسی است!"            " گول نخورید نهضت ما اساسی است" 


" زندگی مصرفی معادل بردگی است"

 



" نظام شاهنشاهی مظهر هر فسادیست"

 


" شاه باید برگردد"    " اعدام باید گردد"


[ شنبه 91/11/14 ] [ 6:5 عصر ] [ مهدی احمدی ]

نه قلـب پیـر و جـوان پر شـد از محبــت او 

حبـیب قــلب مصفــای نـو نـهـــالان شــد

 

به سردی دی و بهمن که ناله یخ می زد

صفــای آمــدنـش گـرمــی بـهــاران شــد

 



 


[ شنبه 91/11/14 ] [ 6:4 عصر ] [ مهدی احمدی ]

بسم الله الرحمن الرحیم ....آیاحضورده هامیلیون انسان بصیروپرانگیزه درجشن سی ویک سالگی انقلاب کافی نیست که معاندان وفریب خوردگان داخلی راکه گاه ریاکارانه دم ازمردم می زنندبه خودآورد وراه وخواست مردم راکه همان صراط مستقیم اسلام ناب محمدی صلی الله علیه وآله وامام بزرگوار است به آنان نشان دهد؟ دوستان ودشمنان ملت ایران بدانند که این ملت راه خودراشناخته وتصمیم خودراگرفته است وبرای رسیدن به قله ی پیشرفت وسعادت باتکیه به خداواعتمادبه قدرتی که خداوند به اوبخشیده است هر مانعی راازسرراه برخواهدداشت.کمک وتوفیق الهی یاراین ملت و دعای حضرت بقیه الله ارواحنافداه پشتیبان آنان باد. سیدعلی خامنه ای 22/بهمن/1388

 


[ شنبه 91/11/14 ] [ 6:1 عصر ] [ مهدی احمدی ]

500.jpg

 

دریا

ترانه ی تو را می خواند

زمین

آرزوی پاکی تو را دارد

و من

بر ماسه های ساحل دریا

می نویسم

جهان به مهربانی تو زنده است

   یا محمد(ص)

 


[ دوشنبه 91/11/9 ] [ 10:8 عصر ] [ محمدرضا محمدی ]
   1   2      >
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره استاد فغانی

مدیر وبلاگ : علی فغانی[467]
نویسندگان وبلاگ :
محمد مهدی فغانی[208]
محمدرضا محمدی[167]
رضا اشرفی[66]
مهدی احمدی[71]

علی فغانی هستم بچه خاک پاک ایران اسلامی عشق آباد طبس از توابع استان یزد . به ورزشهای رزمی علاقه دارم مربی ممتاز ملی ( کیو کوشین وآشی هارا کاراته) ودان 6 آشی هارا ، دان 5 کیوکو شین کاراته هستم. دنیا را دار مبارزه می دانم مبارزه با .... به عرض زندگی فکر می کنم نه به طول آن. عشق به همسر وفرزندانم دارم دین قرآن کریم ،ولایت ووطنم را با تمام وجودم دوست دارم .
آمار بازدید

 

بازدید امروز: 65
بازدید دیروز: 24
کل بازدیدها: 1465903
ابزار جستجو



در این وبلاگ
در کل اینترنت
تقدیم به روح پاک استاد